Cautare

3167 de rezultate pentru "realitatea net" (2.69 secunde)
REALITATEA.NET va transmite live partida ROMANIA OLANDA 2012 din preliminariile CM 2014. ... Statistica meciurilor Romania - Olanda le este net favorabila batavilor.
brut 1.900 lei, net 1.100 lei - chirie garsoniera in Bucuresti:
B365.realitatea.net : ... Dar nu exista, iar situatia aceasta il favorizeaza net pe actualul primar, Cristian Poteras, care, in ciuda procesului penal deschis de DNA, are inca alegatorii sai.
INFOBRASOV.NET: ... Obisnuita cu Securitatea, avand chiar reflexe dobandite pentru aceasta activitate, societatea romaneasca ar trebui adusa la realitatea adevarurilor umaniste. ... (sursa:net)
Potrivit comunicatului, „The Banker“ si-a motivat decizia pe baza rezultatelor financiare obtinute de banca, respectiv cresterea cu 30% a activelor si majorarea semnificativa a profitului net in 2004.
REALITATEA.NET: ... 10 meciuri, din 38 posibile, a bifat Chivu sezonul trecut in Serie A din cauza numeroaselor probleme de sanatate 2,2 milioane de euro anual net e salariul lui Cristi la Inter, cu care mai are contract pina la 1 iulie 2014 Un an de coamar:
REALITATEA.NET INFORMEAZA:
Cine vorbeste atat de des de revolutii si sustine ca le poate comanda pe net, cu siguranta care aduce un mp3 player de pe Amazon, e suspect de apartenenta la un grup iluzional organizat. ... Cadrul tehnic si de consum e net superior.
Presedintele PSD, Victor Ponta, presedintele PNL, Crin Antonescu, si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vor vorbi, in aceasta seara, la Realitatea TV, in emisiunea Ultima ora, despre surpriza pe care au pregatit-o la alegerile pentru Primaria Generala.
REALITATEA.NET informeaza: ... Afirmatia a fost facuta la emisiunea lui Stelian Tanase 3X3 de la Realitatea TV.
Realitatea.net informeaza: ... Carmen Bruma iti dezvaluie secretul ei Frumoasa prezentatoare de stiri sportive de la Realitatea TV Carmen Bruma a scris pe pagina ei de Facebook, care este secretul ei pentru care are un abdomen perfect.
Recent el a postat pe net un articol intitulat OZN-urile desecretizate ale Canalului Smithsonian: ... In film au aparut trei experti de fotoliu, sceptici, care, evident, au negat realitatea celor intamplate.
REALITATEA: ... realitatea.net
La cele doua interventii din campania electorala de la Realitatea TV si Realitatea FM ale presedintelui, Aliodor Manole l-a insotit pe Traian Basescu si a stat in timpul emisiei in apropierea preşedintelui. ... Cei doi au scris impreuna sau separat, potrivit site-ului terapiicomplementare.net, mai multe carti impreuna:
Realitatea.net informeaza: ... Liderii locali ai UDMR au aratat ca deschiderea pietei este ultimul gest al reprezentantilor PDL care a dus la ruperea relatiilor de colaborare, transmite Realitatea TV.
Realitatea.net informeaza: ... Lumea ma intreaba de ce nu ii dam jos odata", a spus Vanghelie, joi seara, intr-o emisiune la Realitatea Tv.
REALITATEA.NET informeaza : ... Senatorii s-au facut foc si para si pentru ca n-au fost anuntati de vizita lui Mircea Geoana in Statele Unite, conform Realitatea TV.
REALITATEA.NET informeaza: ... Se gaseste pe un teren minat", a declarat Adrian Nastase, in emisiunea lui Stelian Tanase 3X3 de la Realitatea TV.
Realitatea.net informeaza : ... "Orice membru PSD care nu respecta deciziile partidului trebuie sa raspunda in fata Comisiei de Integritate Morala (...) Maine dimineata voi sesiza Comisia de Integritate, ea trebuie sa decida", a anuntat Ponta, intr-o interventie la Realitatea Tv.
REALITATEA.NET informeaza: ... In schimb, s-a pronuntat clar Mircea Geoana - "Regele Dabuleniului" cum il numeau cei de la Realitatea TV intr-o tentativa ciudata fie de a-l mai ajuta putin, fie de a-l scufunda total in ridicol (nu mi-e clar inca)", scrie Ponta.
google-analytics.com